Hocam Semih Nöbete Geç Kaldı

31 Ağustos 2009 Pazartesi

Başlıktakinden başka bir yorum yapmıyorum 90+4'te gelen golden sonra. İşin ironisi bir yana dün gerçektende güzel oyun vardı Kadıköy'de. Ama Semih'in yedeklik kaderi hangi antrenör tarafından değiştirilecek bilmiyorum. Yada onu sonradan oyuna alarak totem mi yapıyorlar. Manisa'da Simpson Fener'de ise Alex maçın adamıydı. Yalnız Fener Yönetimi'nin Emre ve Lugano'yu bir psikiyatri kliniğine yatırma vakti geldi de geçiyor bile.

Emre'nin daha ilk esnada attığı omuz vuruşu topsuz alanda oluşu nedeniyle direk kırmızı karttır. Bakalım Şadan Kalkavan yine geçen haftaki gibi 'hemen geçelim' mi diyecek pozisyon için. PFDK bakalım Emre'ye rakip oyuncuya yaptığı hareketin yanında hakeme attığı göğüs sonrası nasıl bir yaptırım uygulayacak. Merakla bekliyorum.

Lugano için ekstra yoruma gerek yok. Evet yüreğiyle oynuyor ama Bülent korkmaz'a 'çirkef oynuyor' ithamında bulunanlar takkelerini önüne koyup bir daha düşünsünler. Ya bir insan evladı her pozisyonun içinden çıkar mı Allah aşkına. Hani kaptanlık pazubandı var kolunda diyecem Alex oyunda.

0 Hayat Belirtisi: