Roma Yanmıyor, Yakıyor !!

28 Mart 2010 Pazar

9 hafta önce Inter ile Roma arasındaki puan farkı 9'du. Deseniz 9 hafta sonra bu fark 1 olacak diye kimse kulak asmazdı buna. Hele Mourinho gibi biri takımın başındayken asla inanılmazdı buna. Dün Roma özellikle taraftarını da arkasına alarak harika bir top oynadı. Taraftarlar 1 dk. olsun susmadı. Inter'in attığı golün başlagıcında 3 Interli ofsayttı. Toni, Cesar'ın hakkını Cesar'a teslim etmesini bildi. Şayet bugün Milan'da kazanırsa Serie A sezon sonuna kadar bayağı bir keyifli geçecek. Juve de artık kına yaksın dursun şimdi bir tarafına.

ROMA (4-4-2) Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; Menez (dal 23’ s.t. Taddei), Perrotta, Pizarro, De Rossi (dal 29’ s.t. Brighi); Toni, Vucinic (dal 41’ s.t. Totti). (Doni, Mexes, Tonetto, Baptista). All. Ranieri.

INTER (4-3-1-2) Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Stankovic (Pandev dal 14’ s.t.), Cambiasso (dal 32’ s.t. Chivu), Thiago Motta (dal 32’ s.t. Quaresma); Sneijder; Milito, Eto’o. (Toldo, Cordoba, Materazzi, Muntari). All. Mourinho.

Goller : De Rossi (R) al 17’ p.t., Milito (I) al 21’, Toni (R) al 28’ s.t.

0 Hayat Belirtisi: