Bundesliga Show Başladı

22 Ağustos 2010 Pazar

Dün gece Bayern son dk.da Schweinsteiger'ın golüyle 2-1 yendi Wolfsburg'u. Müller Bundesliga'nın ilk golünü attı ama harbi güzel attı. Gerçekten yetenekli. Böyle giderse kendisinde 4 kuşak önce o formayı sırtında taşıyan Gerd Müller'in 'Bombacı' lakabı kendisine takılacak. Misimovic ise 2. yarı girdi oyuna ve hareket getirdi. Keza Dzeko'nun asistini de o yaptı. Artık bu yılı Almanya'da geçireceği kesin gibi.

Bugün öğlen ise (artık saat itibariyle dün diyebiliriz) Hoffenhaim evinde 0-1 geriye düştüğü maçta Bremen önünde bulduğu 1'i balık 2'si kontra ve 1'i jeneriklik frikik golüyle 4-1 aldı maçı. Levent Özçelik 2. yarı Bremen'in maça asılıp asılmayacağı hakkında bir soru sordu ve ekledi Bremen'in kötü gidişatına Mesut transferini. Ömer Üründül'ün yine klasik cevabı : Çoook etkilemiş çookk. Sanırsın koca Bremen takımı Mesut satıldı diye yönetime küsmüş, top oynamıyorlar.

İftardan önce başlayan HSV-S04 maçında ise Nistelrooy Raul'u hiç hoş karşılamadı. Raul da bekleneni vermeyince 2. yarıda kulübenin yolunu tuttu.

0 Hayat Belirtisi: