Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu

19 Kasım 2010 Cuma

Ben demiştim yazısı olacak şimdiden söyliyeyim peşin peşin. Karpaty'e yenilince yazdım araba devrildi diye. Sonra gidip transferin son günü 7.000.000€'ya Misi'yi alıp getiriyorsun, hem de Elano'nun oynadığı takıma.  Aslında burada yapılması gereken Arda'nın transferin son günü A. Madrid'e satılması gerekirdi. Neyse biz Misi'ye dönelim; öncelikle teknik olarak yanlış bir transferdir Misi bu nedenle. Sonra aldığın bu adam 3 ayda adapte olup skora da olumlu katkıda bulunamayınca A2 takımına yolluyorsun. Arkadaşlar arasında bu takımdan ilk gidecek yabancı Misi demiştim geçen ay bana gülmüşlerdi, 'olur mu öyle saçmalık' diye. Buyur buradan yak. Nereden biliyorum ama böyle olacağını müneccim boku mu yedim ben, elbette hayır. Eee o zaman... Misimovic, Polat yönetiminin en başarısız transferidir teknik açıdan. Hatta Servet'in transferinden bile daha boştur nitelik olarak. Kime kusura bakmasın. Servet'le Misi'yi asla futbolculuklarını bir tutmuyorum ama o günün konjüktürü ile Servet transfer doğru bir hamleydi. Zira defans hattımız Tomas'tan sonra dengesizleşmişti. Bugünün konjüktüründe Misi'nin alınması safi ziyan bir transferdir. Adnan Sezgin'in bize giydirmesidir. Bu yüzden alınmasına hep karşı duranların tarafındaydım.

Bütün sammiyetimle beraber söylüyorum. Son 3 yılda transferler bana sorularak yapılsaydı kulübün şuan kasasında temiz 35.000.000€ cash parası olurdu. Bu yüzden son 1 yıldır adam gibi mantıklı transfer önerilerine de yazmıyorum. Hatta GSCimbom'da scoutluk yapmıştım fakat önerdiğimiz isimler - özellikle yabancı olanlar- dikkate alınmayınca kestim o işide. Şimdi bakın Taivonen nerede oynuyor. Bu forvet yokluğunda Fred'i bedava kadromuza alabilseydik bu hallerde mi olurduk. Madem defans bu kadar sorunlu neden Thiago Heleno'yu değerlendirmedik. Vs. vs.

Peki şimdi sormak istiyorum. Galatasaray Kongresindeki ihtiyarlar Mart'taki seçimde Polat ve ekibini kadro dışı bırakabiliecekler mi, yoksa stad yalanıyla uyumaya devam mı edecekler?

1 Hayat Belirtisi:

Ozan dedi ki...

amannn sezginin umrumdamı canım adnan nasılsa kankası birşey demiyor o da alacağı komisyona bakıyor 105 yıllık klup kimlerin elinde taraftar yönetime darbe yapmalı artık