System Failed

15 Kasım 2010 Pazartesi

Dün akşam bize gösterdi ki tek suçlu Rijkaard değilmiş, Skibbe değilmiş, Kalli değilmiş, Haldun değilmiş. Tek suçlu Başkan Adnan Polat ve onun üvey evladı Adnan Sezginmiş. Ne acı değil mi? Yukarıda düşmez kalmaz bir Allah var ya, işte bunlar gibilerin foyasını düşürüyor. Zamanında buların gidişleri Canaydın'ın gidişinden beter olacak diyorum hep. Beter olsunlar! Her kıçları sıkıştıklarında Aslantepe'ye gidip fotoğraf çektiren zihniyet isterse o fotoğraflardan albüm yapsın artık bu taraftar yemez bunları. Neymiş, takke düştü kel göründü. Lincoln ve Kalli'den bu yana bu takıma yapılan transfer maliyeti 100.000.000€'ya gelmiştir belki de. Hagi'den tek bir isteğim var. Alt yapıdan ne kadar işe yarar adam varsa alsın oynatsın. Neill, Baros, Pino ve Kewell dışındaki yabancılar şutlansın. Kewell'ın da malesef miladı dolmuş. Sakatlık onu inanılmaz etkilemiş. Sezon sonuna kadar hatrımız için oynasın. Ben Cana'dan umut bekleyenlerden değilim. Bence Sarp'tan ve Ayhan'dan farkı yoktur. Arda, Emre Çolak ve Musa dışındaki yerliler de şutlansın. Hatta Arda'yı da satalım. Bu forma altında geleceği helak olacak yoksa çocuğun. Bu sene mümkünse Avrupa Kupaları'na gitmayelim. Yoksa bizim yerimize gideceklerin hakkını yemiş oluruz.

5 Hayat Belirtisi:

Black Pearl dedi ki...

Sistem yok ki fail olsun. Bize devrim lazim.

Jordi Metal dedi ki...

Aslında Skibbe ve Rijkaard ile beraber yapılan transferler hep bir futbol aklının temeline dayanan sistemin göstergesiydi. Bunda böyle dedim.

Burak Kereci dedi ki...

Ayhan-Sarp-Barış-Aydın-Ali Turan-Balta-Servet-Sabri-Serdar Özkan-Serkan Kurtuluş-Gökhan Zan-Aykut-Elano-Misimovic-Kewell ve tabiki Adnanlar gitse keşke...

Dediğin gibi Tugay'ın raporu doğrultusunda altyapıdan ne kadar işe yarar adam varsa oynasa... Bu sene tren kaçtı zaten,belki gelecek için çok değil 3-5 adam kazanırsak kardır.

Jordi Metal dedi ki...

O yüzden Avrupa'ya da gitmeyelim ama gençleri kazanalım. Seneye en az banko bu takımda oynayacak 5 yeni genç daha kazanırız. Musa ve Emre Çolak hariç :) Ama bu işe girişecek göt lazım.

Burak Kereci dedi ki...

O göt Hagi'de var eminim ama bakalım Hagi'ye bu konuda destek vermesi gerekenlerde var mı o göt?