İBB Maçının Copy - Paste Hali

15 Ocak 2012 Pazar

Seyrettiğimden anladığım bu. Son derece dirençli bir Karabük vardı ilk 30 dk. sahada. Özellikle Selçuk'un hatasında golü atabilseler ya da 1-0 iken Cernat'ın topu Muslera'nın ayaklarına takılmasa yine zor bir maç olurdu. Mabiala'nın her 2 sarı kartı da doğruydu. Zaten bundan sonra film koptu. Aynı İBB maçındaki gibi.

Bazen basında okuyoruz, Terim Baros'u gönderecek diye. Baros'u göndermek bindiğin dalı kesmek demektir. Sadece kaçırdıklarının yarısını atsa günü hat-trickle kapatmış olacaktı. Kaldı ki dünkü maça kadar Elmander ile beraber 6'şar gol, 2'şer asist ile oynamışlar. Bu mu kötü performans! Şayet Burak Yılmaz baz alınıyorsa, o  zaten son derece insanüstü bir dönem geçiriyor o kadar. Elmander ise fiziği ile 2. Hakan Şükür etkisi yaratıyor. Gerçi onun gibi efsanevi kafa golleri atmasını unut etmiyorum. Dün her iki partnerde birbirine asist yaptı. İşin kreması bu.

Melo'ya 13.000.000€ normalde ben vermem ama onun gibi bir adam takıma şart. Bu ligde de öyle alabileceğimiz bir yerli adam olmadığı için(aslında var ama 2 tanesi Fener forması giyiyor) almak lazım. Yalnız ortasahada Engin tam bir piyango oldu. Hiç beklemediğim bir performans gösteriyor ortada. Ceyhun'da biraz dişli olsa orta saha da çok sağlam olur.

0 Hayat Belirtisi: