Yakar Top

17 Aralık 2012 Pazartesi

Duran 2 toptan galibiyet güzel. Ancak iyi oynamadık. Hatta 1-0'dan sonra geri yaslanmamalıyız ifadesini GSCimbom forumunda da yazmıştım ancak maç 1-2'ye dönseydi Selçuk'un frikiği de kar etmeyebilirdi.


Frikik de frikik hani, Selçuk resmen fotoğraf çekti. Burak Eren face'de sormuş "Frikikten ters köşe yapmak ne demek?" diye. Onu bunu bilmem, Burak Eren'de hatırlar belki blogları açmadan evvel GSCimbom'da tartışırken yazmışlığım var Selçuk'un daha Manisa'dayken alınmasını. Neyseki artık bizde. Yoksa inanın 10 numara namına kimi getirirseniz yine orta alanda hep birşeyler eksik olur. Gerrard, Xavi gibi box-to-box oyanayan ve iyi frikik atan adam candır.

Selçuk'un öneminden Hamit'in cenabetimsi şanssızlığına gelelim. Hamit'in abartısız sezon başından beri en az 4-5 topu direkte patladı. Yarısı girse aslında onun için de önemli bir motivasyon olur. O zaman herkes Hamit'in takımdaki ağırlığını hisseder. Ancak olmayınca olmuyor. Fakat büyük adam ki büyük maçlarda çok ayrı oynuyor. 4 gün öce Kupa maçında gerçekten kötü bir efor göstermişti. İnşallah ligin 2. yarısında ya da CL'de inşallah atar. Riera ve Ambrabat Kuyt-Gökhan karşısında iyiydi. Gökhan çok fazla çıkamadı bu nedenle Kuyt ileride yalnızdı. Ancak başta da yazdığım gibi iyi değildik. Bu halimizle Malaga falan gelirse cidden orda burda kevgira döneriz. Bu işin şakası yok. S04'ün gelmesi her anlamda iyi olur. Seyirci vb. faktörler işin içine girecek zira. Kaldıki onlar da geçen gün evlerinde Frieburg'a 3-1 yenildiler. Dün en güzel şey neydi peki elbette kareografiydi. Geçen yıla vurgu oldukça ironikti. Taraftar güzeldi. Herkes bundan sonra ceza almamız için büyük uğraş ve tahrike girebilir. Kimse bu oyuna gelmiyor, sahaya girmiyor. Aksine oyuncular tribüne koşuyor. Zaten tribüne koşan oyuncu candır.

0 Hayat Belirtisi: