Tevez Farkı

29 Eylül 2009 Salı

Dün geceki Man City & West Ham maçında 24. dk.da solda Petrov içeri girip topu ortaladı ve Tevez boş kaleye topu yuvarladı. Yalnız gol için sevinmedi. hemen kale arkasındaki Hummers taraftarlarının önüne gidip attığı gol için özür dilercesine elini kaldırdı. Bence haftanın olayı.

Tevez'inkine benzer olaylarda olmuştu geçmişte. Terim'in Fiorentina'nın başına geçtiği sezon Batigol'de Roma'ya transfer olmuştu. Roma'daki Fiorentina maçında harika bir gol atmıştı ama golden sonra bırakın sevinmeyi neredeyse ağlayacaktı yıllardır formasını terlettiği takıma gol attığı için. Bir de Elvir Baliç'in Fener'den Madrid'e transfer omlası nedeniyle Kadıköy'de oynanan hazırlık maçında Baliç'te Madrid için bir gol atmış gole sevinmemişti. 2 hafta evvel Adebayor denen densizin yaptıklarına da şahit oldu bu gözler. Bu 2 City'li bir dönem formasını terlettiği takımın taraftarına ne kadar değer verdiğini gösteriyor.

2 Hayat Belirtisi:

onore dedi ki...

http://www.hayatimfenerbahce.com/2008/06/12/gol-sevincini-gostermemek/

Adsız dedi ki...

sanırım tek açıklaması endüstriyel futbola kar$ı, inadına dürüst olmak.. tıpkı eski zamanlar gibi. böyle örneklerin olması her daim güzel..