Dünya Kupası Kaderi

10 Ekim 2009 Cumartesi

Öncelikle konuyu bizimkilerle açalım. 'Hayal' oldu diye düşünüyorum 2010 için. 4 aldığımız takımın 2 maç kala 4 puan gerisinde kalmayı 'everything is something happened' kalıbıyla bile açıklayamaz Fatih Terim. Arda'sız, Emre'siz Belçika deplasmanında bakalım sahada kim fark yaratacak. Malesef dilim varmıyor ama Belçika yenebilir bizi. Bosna özellikle Bundesliga'da oldukça sükse yapan hücum hattındaki oyuncularıyla sonuca gidecektir. Kestirmeden skora ulaşırlar, çok gol olmaz. Estonya-Bosna maçı alt biter bence.

Bizim dışımızda ise Ronaldo'lu Portekiz ve yine aynı grupta İbra'lı İsveç 2 maç kala 2010 bileti için kapışıyorlar 1. Grupta. İnşallah İsveç gider turnuvaya. 3. grup tam bir cadı kazanı. 6 takımlı grupta son 2 maç kala tam 5 takım Afrika'ya gitme şansını kovalıyor. Bu grupta Slovakya'ya sadece 1 puan bile yetiyor.
En büyük olay konusu ise Maradona'lı Arjantin. Bu gece yarısı Güney Amerika elemeleri grup sonuncusu Peru ile evlerinde oynuyorlar ve kesinlikle kazanmak zorundalar. Akabındeki maç ise ayın 15'inde Uruguay'da Lugano'lu Uruguay ile 2010 bileti için final oynayacaklar. Yalnız Arjantin'in Peru'ya karşı oynadığı esnada Uruguay da Arjantin'in takipçisi olduğu Ekvator deplasmanına çıkacak. Ve bu 3 takım sırasıyla 23-22-21 puana sahipler. Oldukça engebeli bir yoldan geçiyor Maradona yönetimindeki Messi ve arkadaşları. Bakalım Tanrı, Maradona için yeni bir mucize yaratacak mı!?!!

0 Hayat Belirtisi: