Prinkipo'nun Kutusu Açıldı

19 Aralık 2010 Pazar

Geçenlerde sitenin yapım aşaması hakkında bilgi vermiştim. 14-15 yıldır aralıksız yazdığım benim için eski, sizler için yeni şarkılarımı arz-ı endam ediyoruz www.prinkipomusic.com'dan. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Şarkıları belli periyotlarda yükleyeceğim siteye. Bazılarının sözlerini Lyrics etiketi altında yayınlamıştım. Şimdilik 5 parça ile başlıyoruz. Şarlılar tamamen güvence altındadır.

Favori Kaybeden; en son yazdığım parça. Evlendikten sonra yazmadığımı da göz önüne alırsak 4 yıllık ömrü var. 26 sene sonra doğup büyüdüğüm Büyükada'dan işim nedeniyle Kartal'a taşındığım dönemde kendimi hissettiğim boşluğu anlatıyor.

Kara Balon; iyi bir kardeşlik parçası. linke tıklarsanız detaylarını görebilirsiniz.

Umut Duvarı; hayatta bir şeye umudunu bağlayan ama bulamayanlara itafen. Ksacası biraz 'arabesk' duygular barındırıyor. Keza şarıkının bitiminde 'taşlamayın' vokalleri biraz yanıktır dinlerken özüne indiğinizde.

Ütopya, öncelikle şunu belirtelim, bu şarkının sözlerinin bir bölümü Cezmi Ersöz'ün 'Beyhude miydi Yoksa Herşey' adlı Leman Dergisi'nde okuduğum yazısından alıntılar barındırıyor. Adı gibi ulaşılamayan bir sevgiliye olan özlem var içinde.

Sen Yoktun, bu şarkının sadece nakaratı Cezmi Ersöz'ün dür. Bu şarkının şan kısmındaki sözleri 2000 yılını 2001'e bağlayan akşamüstü dükkanda bir birayla demlenirken yazmıştım. Gecenin detaylarını pek anlatma taraftarı değilim. Sabah annem klozetin içinden çoraplarımı çıkarmıştı. Düşünün kafamın halini. İronik olan, şarkıda geçen kafa cümleleri geceleyin gerçekleşti.

Kısacası linkleri de tanıtmak gerekirse, Benden kısmında hakkımda yazdığım yazıya erişebilirsiniz. Gitarımdan linkinde malum şarkılar bulunuyor. Odamda kısmında çekmeye fırsatımız olursa fotoğraflar olacak. Senden kısmında ise sizlerin bize iletmek istedikleri olursa diye mail adresimiz yer alıyor.

Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

0 Hayat Belirtisi: