Boca Juniors Sezon Özeti

28 Haziran 2012 Perşembe

Clasura kaybedildi. Dün Libertoderes Kupası finalinde Corinthians ile La Bombonera'da 1-1 berabere kaldılar. Herşey 5 Temmuz'da Brezilya'da alınacak bir galibiyete bakıyor.

Yerli Mr. Duracell

Boğazın öteki tarafından gelen Mr. Duracell transferine en iyi misilleme yerli Mr. Duracell olabilirdi. Umut iyi transferdir. Çok gol atmaz ama rakip defansı bayağı yıpratır. Ortalama 20-25 gole etki sağlar(direk gol+asist). Hamit'i de alırsak bence transfere hiç gerek kalmayacak. 

Şampiyonlar

25 Haziran 2012 Pazartesi


Clasura'da Arsenal tarihinde ilk şampiyonluğunu aldı. Boca son 3 haftada galip gelemeyince Tigre son haftada puan kaybedince Arsenal de Sarandi, Kapanış Ligi'ni kazandı. River ise lige geri döndü.

Gözyaşları Tekrar Nehir Gibi Akacak Mı?

17 Haziran 2012 Pazar

 
Rosario Central bu akşam kazanırsa son haftaya avantajlı girecek. River'a play-out yolu görünebilir. Trezequet, Cavenaghi, Domingez ve Ponzio gibi lig üstü oyuncuları olmasına rağmen hala Arjantin B liginde kalma riskleri var. 1 hafta sonra herşey ortaya çıkacak.

Denize Doğru Gel

16 Haziran 2012 Cumartesi

United Colors Of Eye

10 Haziran 2012 Pazar

Dünün Maçı

 
 

Böyle bir maç varken kim takar Euro 2012'yi. Messi yaptığı hat-trick ile, bunak Pele'ye kendisiyle Neymar'ı kıyaslaması için güzel bir kapak takmış. 2 takımın da hazırlık maçında gösterdikleri performans güzeldi. Brezilya'nın kadrosuna baktığımızda 2014 için hazırlandıklarını çok net şekilde söyleyebiliriz. Arjantin ise normal'e yakın bir kadro ile sahadaydı. Neymar ise 2 asist ile iyi bir performans sergiledi. Özellikle Brezilya liginden 4-5 oyuncunun kadroda yer alması isel oldukça ilginç bir not Brezilya adına. Ayrıca yaş ortalamasının ise Brezilya adına 21.8, Arjantin için ise 25.6 olduğunuda belirtelim.


Argentina:
Sergio Romero, Pablo Zabaleta, Federico Fernández, Ezequiel Garay, Clemente Rodríguez (m.88, Ezequiel Lavezzi); José Sosa (m.57, Pablo Guiñazú), Fernando Gago, Javier Mascherano, Ángel Di María; Lionel Messi y Gonzalo Higuaín (m.88, Campagno).

Brasil:
Rafael Cabral; Rafael Da Silva (m.80, Danilo), Juan, Bruno Uvini, Marcelo; Sandro, Romulo (m.74, Casemiro), Oscar (m.60, Juliano); Leandro Damião (m.68, Alexandre Pato), Neymar y Hulk.


Goles:
0-1, m.23: Romulo. 1-1, m.31: Lionel Messi. 2-1, m.34: Lionel Messi. 2-2, m.56: Oscar. 2-3, m.72: Hulk. 3-3, m.76: Federico Fernández. 4-3, m.85: Lionel Messi.

Árbitro:
Jair Marrufo (Estados Unidos): Mostró tarjeta amarilla a Fernando Gago (m.12) y Mascherano (m.58), de Argentina, y a Rafael Da Silva (m.38) y Casemiro (m.82), de Brasil. Mostró tarjeta roja a Marcelo (m.90), de Brasil, y a Lavezzi (m.90), de Argentina.

Incidencias:
Partido amistoso disputado en el MetLife Stadium de East Rutherford (New Jersey) ante 81.000 espectadores.

3 Hikaye


RIP Steve Jobs...

Dany

9 Haziran 2012 Cumartesi

Hızlı, atletik vb. birçok sıfata sahip olabilir. Özellikle hızlı defans oyuncularının dezavantajı hataya açık olmları olur. Ancak belli bir tekniğe sahip olması avantajı. Ayrıca tüm medyanın ters köşe olması ayrı bir kapak. Hayırlı olsun diyelim.

Dün TRT'de İzledim


Bütün aşklar Flört ile başlar diyor Halit Abi...

Avengers

6 Haziran 2012 Çarşamba