Favori Kaybedenler Karşı Karşıya

17 Aralık 2008 Çarşamba

Fenerbahçe karşına favori olarak çıkıp kaybeden iki favori kaybeden Ali Sami Yen'de Pazar günü saat 19'da karşılaşacak. Galatasaray kazandığı takdirde iddiasındaki kararlılığını gösterecek ama Beşiktaş kaybederse bu sene bırakaın şampiyon olmayı Uefa yolu bile tıkanabilir. Tarihte bugüne değin hiç BJK'nın geriden gelip lig kupası aldığına tanık olmadım.

Galatasaray'da tek eksik Kewell ve muhtemel kadrosu : De Sanchis, Sabri, Meira, Servet, Hakan, Barış, Topal, Ayhan, Arda, Lincoln ve Baros olur. Barış ve Sabri'nin sakatlıklarına göre Emre Güngör Ankaragücü'ndeki gibi yine sağbek oynayabilir veya kanatta Aydın görev alabilir. Linderoth sakatlık henüz çıktığı için açıkçası bu maçta direk oynamaz.

Beşiktaş ise : Rüştü, Gökhan, Zapo, İbrahim, Tello, Ekrem, Cisse, Uğur, Holosko, Delgado ve Bobo olarak sahaya çıkacaktır. Ama Mustafa Hoca Fener maçındaki gibi Bobo, Holosko ve Tello'dan birini yedek oturtup orta sahayı kontrol etmek isteyebilir. Favori kaybenlerin favorisi ise ev sahibi Galatasaray. Bence maçı Galatasaray(yani biz) alacak, en son ihtimal BJK galibiyetidir.

0 Hayat Belirtisi: