Stefan Maierhofer ve Erwin Hoffer

16 Mayıs 2009 Cumartesi

Daha önce Rapid Wien'in asist makinası Steffen Hofmann' a değinmiştik. Şimdi onun asistlerini değerlendirip Marc Janko'nun ardından gol krallığında peşinden gelen Rapid Wien'li iki forvet oyuncusuna bakacağız.


İlk olarak Erwin Hoffer'dan başlayalım. 22 yaşındaki golcü oyuncusu Wien forması altında 41 maçta 2585 dk formasının hakkını vermiş ve bu zaman zarfı içinde 28 gol ve 12 asist üretmiş, gol attığı maçlarda 3 tanesi hat-tricktir(hat-tricklerden biri 4 gol attığı maçtır). 176 cmlik golcü Avusturya'nın son dönemlerde yetiştirdiği en ideal golcülerden biri. Yaşının çok genç ve Avusturya Bundesliga'nın popüleritesinin düşük olması nedeniyle ucuza mal edilecek bir transfer olabilir.


Son olarak Stefan Maierhofer'la devam edelim. 26 yaşındaki golcü 202 cm.lik boyuyla Avusturya'nın Jan Koller'i durumunda. Formasının hakkını verdiği 41 maçta 3409 dk. oynayıp bu sürede 27 gol ve 6 asist üretmiş. 2 maçta hat-trick yapma şerefine nail olmuş oyuncu fiziğiyle rakip defansı oldukça fazla yıpratabilen bir yapıya sahip. Hoffer'e oranla istatistikleri biraz düşük olsa da pivot santrafor arayanlar için biçilmiş kaftan. Futbolunun orta yaşlarında oldukça verimli bir forvet. Baros'un yanına yırtıcı forvet arayanlar için ideal olabilir.

Hoffer ve Maierhofer fitness test sonuçlarını incelerken

0 Hayat Belirtisi: