Anadolu Kulüplerine Sponsor Destekli Yapılabilecekleri Veteran Transfer Önerileri

24 Ağustos 2009 Pazartesi

Transfer sezonun bitmesine 1 hafta var. En son Bursa maçından sonra Hikmet Karaman ağlıyordu transferde transfer diye. En azından 1 senede olsa TSL'de top koştursalar renk katacak veteran yıldızları listeledik. İsmi - mevkii - son takımı - yaşı ve yorum olarak sıraladım.


Nuno Valente - DL - EVERTON - 34 : Porto'nun efsane beklerinden Valente için son 1-2 yılını burda geçirmesi hiç fena olmayabilir.


Andy van der Meyde - AMRL - EVERTON - 29 : Bir ara Galatasaray'la adı geçmişti sağ kanat için. Ama derenin altından çok sular aktı. Bence hala 3-4 sene istifade edilebilinecek bir profesyonel.


Dietmar Hamann - DMC - M.CITY - 35 : Liverpool efsanesi. Daha ne olsun. Frikikten hiç yoksa en az 5 gol atar bu yaşına rağmen. İyi bir jübile senesi olur.


Antoine Sibierski - AMC - WIGAN - 35 : Sibierski'yi futbol severler Lens'ten daha sonra Uefa gruplarında Newcastle formasıyla Fener'i yıkan golü atan oyuncu olarak hatırlayacakalar. Premier League'in en arıza oyuncularından. TSL'ye yakışır.

Sol Campbell - DC - PORTSMOUTH - 34 : Ankaragücü alacak deniliyordu yılların tecrübesi için. Sanırım sponsor bulunamamıştı. CL finalinde dahi gol atmış eşsiz bir tecrübe. En az 2 sene daha oynar.

Sylvinho - DL - BARCA - 35 : Son CL finalinde süpriz şekilde sahadaydı. Son senesini yaşayabileceği bir kulüp bulursa ligimizde dripliglerini zevkle izleriz.

Olivier Dacourt - DMC - INTER - 34 : Standart bir ön libero. Gayet tecrübeli bir oyuncu. 1-2 sene iş yapar ligimizde.

Sylvain Wiltord - FRLC - MARSILYA - 35 : En azından forvet arayan takımlar için ideal olabilir. Profesyonelliği ile takımına katabileceği şeyler olacaktır.


Boudewijn Zenden - AML - MARSILYA - 33 : Bence listenin en istikrarlı 2-3 oyuncusundan biri. Rakibin sağ kanadını kevgire çevirebilecek hıza hala sahip. 2 senelik bir sözleşmeyle lige acayip renk katar.

Vratislav Gresko - D/AML - B04 - 32 : Aslında bu listeye alıp almama konusunda karasızdım ama istikrarsızda olsa oynadığı takımlarda iyi bir alternatif oldu hep.


Derlei - SC - LIZBON - 34 : Porto'nun efsane kadrosunun oyuncularından. Rusya macerasından sonra bu sefer rakip Lizbon formasıyla fileri sarsıyordu. oldukça kaliteli bir forvet. Bu konuda nazarımda en az Vassell transferi kadar ses getirir.

Theo Lucius - DMC - FEYENORD - 32 : Feyenord'un bayrak adamlarından. İyi bir ön libero. 2+1lik bir kontratla iyi bir emniyet sübabı edinmiş olur anadolu kulüpleri.



Jan Vennegoor of Hesselink - SC - CELTIC - 30 : Bence Celtic'te şansı yaver gitmedi. Yoksa Celtic bırakmazdı. 2-3 senelik bir kontrala iyi işler çıkarabilir ligimizde.

0 Hayat Belirtisi: