Ben Senin Kadıköy'de Galip Gelebilme İhtimalini Sevdim

10 Kasım 2008 Pazartesi

Hemen alttaki posttan başlarsak, demek ki kıçım açıkta uyumuşum anlaşılan. Hüseyin Göçek hakkında konuşmak bile istemiyorum ama kısaca ona 'hırsız' diyebiliriz buz gibi bir gol ve penaltıyı iç etti(Deivid'in korner atışımızda Ümit'i yere indirmesi). Bütün Fenerli arkadaşları tebrik ederim. Her zamanki gibi çok zorlu bir dönemece girdiklerinde yine imdatlarına biz yetiştik.

Yalnız derbiyi geçtim artık ama ya Uefa Kupası finaline çıkarsak nasıl kazanacaz Kadıköy'de. Size de manidar gelmiyor mu?

2 Hayat Belirtisi:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

iyi güzel söylemissin de lincoln'ün golü çift vuruş oldıuğu için sayılmadı.Lincoln o kadar amatörse hakem napsın direk kaleye vurdu arkadaş.Ayrıca deivid in pozisyonuna penaltı calınsa servet aynısını yüz defa yaptı.Ayrıca ilk yarıda lincoln oyundan atılmayıldı sarı kartı varken kendini 18 in oralarda yere attı çok bariz.Hüseyin göçek maça hiç etki etmedi ama maç lincoln atılsa daha farklı olabilirdi herşey.

Jordi Metal dedi ki...

Doğru diyorsun çift vuruştu ama hakem kararı yanlışlığı serbest vuruş gerektiren bir harekete çift vuruş vermesinden kaynaklanıyor ;)
Bence Servet'in omuzları nizamiydi. Divid'inki gerçekten pes dedirtecek cinstendi. Bi Ümit'in ırzına geçmediği kadı :)L10'ün 2. sarısı konusunda haklısın.