Galatasaray Ve Transfer #2

21 Kasım 2008 Cuma

Geçen gün farklı bir bakışla yazmıştım ama son gelişen 3 transfer dedikodusuyla beraber tekrar yazmak gerektiğini düşünüyorum. Şuan Galatasaraylı oyuncuların adının geçtiği 3 transfer olayı var :
1- Linderoth - Elfsborg flörtü. Galatasaray için bulunmaz fırsat sakatlığı yaklaşık 7-8dır düzelmediğinden satılıp yerine yenisinin alınması gerekiyor. Bu mevki için Victor Elm ismini bizim yöneticilerimiz düşünür mü bilemem ama sezon başında Gilberto Silva'yı almamak kötü oldu. Umarım kaliteli ve ileri dönük bir yabancıyı yada her ne kadar ön libero olmasada Nuri Şahin'i gündemimize en azında almakta fayda var.
2- Servet - Marsilya flörtü. Servet'in artık en overrated hali budur. 8 milyon euro çok iyi para. Emre'ler ve Meira ile Semih Kaya sezonu kaldırır bu sezon için. (Bu arada Murat Akça'ya geçmiş olsun çapraz bağlarından ameliyat olacak yırtık nedeniyle. Bakalım bu sağlık ekibiyle 2010'dan önce sahalara dönebilecek mi?). 3- Ümit Karan - Al Jazeera ve Al Wasl spekülasyonu. Gazetelere göre yıllık 2.5 milyon euro önermişler Ümit'e. Yönetim ise 5 milyon gibi bir boservis düşünüyor. Eğer olursa çok iyi bir paraya satmış oluruz. 32 yaşında hemde. Bize gereken yeni pivot santrafor için yerde açılmış olur.

Ayrıca takımda eski formundan uzak olan Nonda da en azından maliyetini amorti edebilecekken satmakta fayda var. 40 gün sonra hepsi netleşmiş olacaktır.

0 Hayat Belirtisi: