Transfer Önerilerimizin Bu Sezonki Durumu

27 Haziran 2009 Cumartesi

Blogu açtığımdan bu yana önerdiğim onlarca isim oldu. Şimdi bu isimlerden en çok göze çarpanların performansları sezon sonu ne şekilde gerçekleşmiş bunlara bakalım.

Marc Janko : İlk önerimdi. O dönem 17 maçta 25 gol atmıştı. Sezonu ise oynadığı toplam 44 maçta 45 gol ile noktaladı. Onun adına tek üzüldüğüm nokta 'Altın Ayakkabı'da Diego Forlan'a burun farkıyla geçilmesi oldu.


Victor Elm : Uefa ön elemelerinde az kalsın Feyenord'u eleyecek olan Kalmar takımındaki Elm kardeşlerin ortancası devre arası bedelsiz olarak Heerenveen'e transfer oldu. yeni takımında 16 maçta 8 gol 3 asist üretti. Performansının bu denli yukarı çıkmasındaki neden ise Kalmar'da defansif orta saha oynarken Heerenveen'de pozisyonunun ofansa kaymasından kaynaklanıyor.


Markus Feulner : Onu önerdiğimiz 1 Mart'tan sonra performansının üstüne 1 gol 5 asist daha ekleyerek sezonu 35 maçta 8 gol 20 asist ile kapattı ve bu performansının karşılığını seneye bedelsiz olarak transfer olduğu Borussia Dortmund forması giyebilme şansı elde ederek aldı.


Ross Wallace : Wallace önerildiği Mart ayından bu yana Preston'daki performansının üstüne 1 gol 6 asist daha ekleyerek sezonu 5 gol ve 20 asist ile kapatmış. Bu performansı ona Sunderland'de forma şansı muhakkak tanınmasına neden olacaktır.


Fred : İsmi bile onu transfer etmek için yeterli bir nedendi. Fluminense oyuncuyu bedelsiz transfer etti. Fred 6 kez formasını terlettiği Fluminense'de 4 gol attı.


Emmanuel Eboué : Eboué kötü başladığı sezonu iyi bitirdi. Bir ara adı PSG ile transfer dedikodularına karışsa da Gunners'la sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Sezonu 54 maçta 4 gol 3 asistle tamamladı.


Shunsuke Nakamura : 31 yaşındaki Nakamura sezon sonu sözleşmesi bitecek olanlardan, hala sözleşmesi tazelenmedi. Yeni yılda 4 gol 6 asist daha üreterek sezonu 48 maçta 11 gol ve 14 asist ile tamamladı.


Ola Toivonen : Malmö'deki başarısı nedeniyle devre arsında bonservisiyle PSV'ye geçti. Eredivisie'de 14 maçta 6 gol ve 5 asist üretti. Böylelikle ne kadar doğru bir transfer olduğunu kısa sürede kanıtladı.


Rasmus Elm : Kalmar takımındaki Elm kardeşlerin en küçüğü. 26 maçta 7 gol 5 asistle geçen sezonki performansının üstüne koyarak gidiyor. Yılbaşında sözleşmesi sona erecek olan 21 yaşındaki yıldız adayını hala bedelsiz almak için şansı var kulüplerin.


Michael Kightly ve Sylvan Ebanks-Blake : Performanslarıyla Wolves'ı tekrar Premier League'e taşıdılar. Blake 44 maçta 24 gol 8 asist ve Kightly 41 maçta 8 gol 21 asist üretti. Premier League'de ne yapacaklarını çok merak ediyorum.


Stefan Maierhofer, Erwin Hoffer ve Steffen Hofmann : Wolfsburg için Dzeko, Misimovic ve Grafite ne ise Maierhofer, Hoffer ve Hofmann da Rapid için o. Takımın beyni Hofmann 39 maçta 13 gol ve 26 aisistle sezonu noktaladı. Maierhofer sezonu 45 maçta 27 gol ve 8 asist ile forvetteki ekürisi Hoffer ise 45 maçta 31 gol ve 12 asistle sezonu noktaladılar. 3'ü için yuvarlak hesap 10.000.000 € önerip aynı takımda oynatılırlarsa harika verimli olabilirler.


Lewis Holtby : Önümüzdeki sezon sonu sözleşmesi bitecek olan genç Alman'a para vermek istemeyen en azından bu sene de performansını takip edip, seneye transferini düşünebilir.

0 Hayat Belirtisi: