Sezon Açılışı

29 Haziran 2011 Çarşamba

Foto bu sezon başarılı geçerse -ki öyle ümit ediyoruz- şimdiden yılın en iyi spor fotoğrafı olmaya aday gözümde. Terim sistemden ziyade 'seni kesseler acımaz' modunda çalışan bir antrenör tipi ve yüksek egosu nedeniyle kimsenin kolayca harcayamayacağı bir karakter. Haliyle son 2-3 senede kıçını yere seren takımı piç eden yeniçerilerin kellesini 'hık' demeden alır. En azından bu noktada yerliler maximum güçlerini sahaya yansıtmak zorunda kalacaklarından takımın yükseliş ivmesine geçeceği aşikar. Mevcut kadro ile bir 11 yapar isek : 

Aykut

Sabri - Ulfaluji - Servet - Hakan

Ceyhun

Cana --- Selçuk

Kazım ---------------- Arda

Baros/Elmander

2 Hayat Belirtisi:

ahmet serdar dedi ki...

Yaptığın 11 pek olmamış bence. hem cana hem ceyhun , çok defansif durmuş. bence 4-4-2 daha uygun bu oyuncularla. ceyhun'u çıkar, baroş ve elmander de kalsın. güzel bi takım çıkar ortaya.

Jordi Metal dedi ki...

Aslında elimizde Arda dışında %100 kanat oyuncusu yok malesef haliyle yapılacak transferler arasında da böyle bir isim geçmediği için 4-3-3 daha yakın görünüyor oynayacamız sisem olarak. Açıkçası ben de 4-4-2 oynamasını isterim takımın. Gerrçi onunla da ilgili bir yazı hazırlayacağım. Ceyhun konsunda ise ben onun yeni Mehmet Topal'ımız olacağı kanatindeyim. Ondan dolayı DMC pozisyonuna yazım adını :)