Bara, Cafeye Gitmekten Kurtulduk

16 Eylül 2009 Çarşamba



Resmi sitemizde yazdığına göre maçı TNT kanalı verecek. Böylelikle şifresiz olarak evimizden seyredebileceğiz maçı. Ramazan olmasa bara gidilirdi içmek için ama öteki türlü anlamsız oluyor. ASY'deki Levadnia maçı tam da Ramazan'dan bir önceki gece oluşu nedeniyle sahura alkollü kalkmamak için Yedigün'le yetinmiştim. Bakalım filmlerdeki kaliteyi maç anlatımında görebilecek miyiz? CNN Turk'ün finanse ettiği bir kanal olması nedeniyle en azından TRT ve Fox Tv'den daha kaliteli bir maç anlatımı bekliyorum. Muhtemel yorumcu ise Bülent Tulun olursa hiç şaşırmam.

3 Hayat Belirtisi:

Atilla Çelik dedi ki...

Özlemişim Galatasaray'ı Avrupa arenasında güzel bir maçta izlemeyi. Nedense D-Smart'a bir kıllığım var ve kafelerde falan izleyesim olmuyor. Mecbur evde bir nevi radyondan takip etmek zorunda kalıyorum. Pana maçı cidden çok heyecanlı olacak. Ayaklarım buz gibi olacak orası kesin.

Jordi Metal dedi ki...

valla eksiklerde var nasıl olacak acep :)

Confeng dedi ki...

Alışmıştık cefa çekerek maç izlemeye. Bu akşam biraz garip olacak bir şeyler eksik hissedeceğiz sanırım. D-Smart bir yamuk yapıp TürkSat'ta şifrelemezse kanalı.