Dün Gecenin Maçları

30 Ağustos 2009 Pazar

Bayern son şampiyon Wolfsburg'u 3-0 yendi. Aslında geçen sene Wolfsburg Dzeko-Misimovic-Grafite 3'lüsünün harika performansının yanı sıra şampiyonluğa aday takımların iyi performans gösterememesi nedeniyle aradan sıyrılıp ipi göğüslemişti, aynı Beşiktaş gibi. Robben çok yakışmış Bayern'e, tam 10 numara. Devre arasındaki ısınmasını seyrettim, Ribery falan hikaye bu sene Robben'i seyredeceğiz daha ziyade. Keza 2 gol attı dün akşam.

Manu Gunners'ı 2-1'le geçti. Wenger hakem tarafından tribüne yollandı.

Inter Sneijder'in de forma giydiği maçta Milan'ın pestilini çıkardı. Milan bu kafayla giderse yaklaşık 2-3 sene raha ezeli rakibinden şampiyonluğu alamaz.

Gelelim Los Galacticos'a. Maçın tamamını seyrettim. Henüz oturmamış takım. Barça'yla yarın oynasalar 6 olmasa da temiz 3-4 tane yerler. Temiz 4-5 maç daha lazım ligde takımın gerçek performansını görebilmek için. Durum 2-2 iken Deportivo'nun 6 pas içinden auta giden topu filelerle kucaklaşsa Barnebau'da tribünün dahi rengi değişebilirdi. Buna rağmen tehlikenin farkına varan Real özellikle 3-2 öne geçtikten sonra işi garantiye alamak için olağan üstü yüklendi. Hatta 1 top direkten döndü ve Kaka ile Ronaldo'nun direği yalayıp dışarı çıkan şutları cabası. Kaka Madrid'e çok şey katacak bu sene o gördüm gözlerinden okunuyor iştahı.

0 Hayat Belirtisi: