Mor'artır

24 Ağustos 2009 Pazartesi


Dün umduğumdan iyi bir oyun oldu. Aslında bunda Makukula'nın ters kafasıyla skoru 4. içinde eşitlemesininde faydası oldu. Devreye berabere gitseydik 2. yarı daha dirençli bir Kayseri olması işten bile değildi. İlk golde Souleymanou'nun eline yapılan teması faul olarak değerlendirilse inanın itirazım olmazdı ama hakem için 13. dk.da Ali Turan'ın indirmesiyle yerde kaldığı pozisyonun diyetini ödedi diyebiliriz. 2. yarıya önde girince haliyle Kayseri açılmak durumunda kaldı. Burda Elano'nun golü haftanın golü oldu bence. Gerçekten harika bir şut çıkardı gelişine. Oda 2. maçında yine Gürcan Bilgiç'e sevgilerini yolladı. Ama sanırım kendisi Diyarbakır semalarına doğru uçuyor olacaktı ki bu selamı alamadı.





'78.dk Ali Turan vahşi bir faulle M.Sarp'ı indirdi yere. Bence en az sarı kart gerektiren bir pozisyondu. Bu arada Alı Turan maçın genelinde kırmızı kartı hakeden bir oyun oynamasına rağmen hakem paso es geçti kendisini. 4. golde ters ayaklı Arda'nın asiste bana Hasan Şaş'ı hatırlattı. Arda tam sağ ayağına alır gibi yapıp tekrar hızlanıp içeri daldı. Hasan ise illaki sağ ayağına alıp şişirme bir orta yapmayı tercih ederdi o pozisyonda. İşte halefle selef arasındaki büyük bir farktı bu dün gece adına. Umarım TRT'de yorum yaparken bunuda değerlendirip öz eleştirisini yapar.





As takım Ankara maçı öncesi iyi bir dinleniyor olacak. Şaka maka ben Aykut Kocaman'ın ve Özer'in gidişinden sonra Ankara'nın iyi bir düşüş trendine gireceğini düşünüyordum ama onlar hala geçen seneki gibi yola devam ediyorflar. Haftaya topu yere indirerek oynayan 2 ekibin kapışması olacak. Yorumunu o gün yaparız artık.

0 Hayat Belirtisi: